Bakom - Prodaja i ugradnja led rasvete

Rasveta-radni i prodajni prostor

21. новембар 2019.

Rasveta u radnim prostorima kao što su pogni proizvodnje ili radionice različitih namena. Pretežno se odnosi na kategoriju tzv. industrijske led rasvete. Ovo je ujedno i kategorija led osvetljenja kojoj posvećujemo posebnu pažnju.

Zahvaljujući stalnom napretku i usavršavanju led tehnologije stekli su se uslovi da je bez problema moguće kvalitetno osvetliti sve gore navedene prostore. Za ovu namenu definitivno kao najbolja rešenja pokazali su se sledeći proizvodi iz naše ponude led svetiljke i led reflektori za hale

Led svetiljke i led reflektori koje predlažemo dokazane su mnogo puta u objektima najrazličitijih namena. Generalno možemo se pohvaliti da su već odavno stekle poverenje velikog broja preduzeća iz najrazličitijih delatnosti. Neke od njih možete pogledati na našoj stranici reference

Dakle jedna od najvažnijih karakteristika je ta, da navedene svetiljke imaju takvu mogućnost da se sa malim brojem svetiljki postigne apsolutno sve što se očekuje od osvetljenja. Imajući sve ove podatake u vidu i sa finansijske strane navedene svetiljke su idealno rešenje.

 

LED Rasveta za hale

Osvetljenje buduce masinske radionice

LED Svetiljke Entry

Radionica-auto servisu

Led reflektori za hale

Hali za proizvodnju

 

Unutrašnje led osvetljenje

Led rasveta preporuka osvetljenja za neke „finije“ prostore poput kancelarija, poslovnih prostora ili maloprodajnih objekata za takve namene definitivno je najpogodnije tzv. unutrašnja led rasveta. Kod ove vrste osvetljenja uglavnom pednjače različite led svetiljke iz kategorije led paneli.

Zahvaljujući svojim karakteristikama led panele je moguće upotrebiti u najrazličitijim uslovima. Ukoliko želite kvalitetno da osvetlite vaše poslovne ili prodajne objekte ili jednostavno planirate da zamenite postojeće osvetljenje. Led paneli su definitivno najbolji izbor.

Ugradni LED paneli krug

Osvetljenje u maloprodajnom objektu

Ugradna led rasveta

Kancelarijski prostor

Ugradna led rasveta

Osvetljenje prostorije za sastanke

Na kraju da napomenemo da pored prodaje kvalitetnih led svetiljki. Vrlo često imamo zahteve za predlog izvodjača radova koji bi trebalo da obave zamenu ili instalaciju novog osvetljenja. Zahvaljujući dugogodišnjoj uspešnoj i dokazanoj saradnji. Toplo preporučujemo jedne od naših stalnih saradnika, firmu Gajic Elektro 037 iz Kruševca.

Scroll