Bakom - Led rasveta

Izvodjenje radova – Elektroinstalacije

Izvođenje radova u oblasti elektroinstalacija je usko povezana sa našom delatnošću, zato nam je jako bitno da budemo sigurni u lica koja neposredno obavljaju montažu proizvoda iz naše ponude. Ostvarili smo uspešnu saradnju sa puno firmi i pojedinaca čija je delatnost ugradnja svih vrsta elektroinstalacija i prateće opreme, za neke od njih uverili smo se da su i više od profesionalaca u svom poslu, i zato uz punu odgovornost želimo da ih preporučimo i Vama.

Ukoliko su Vam za Vaše objekte potrebna pouzdana lica za ugradnju svih vrsta elektroinstalacija i prateće opreme, ovo su firme za koje Vam možemo garantovati da će profesionalno i kvalitetno izvršiti sve potrebne radnje….


Gajić Elektro 037

Kruševac

Gajic Elektro 037, njihova osnovna delatnost jeste ugradnja svih vrsta elektroinstalacija slabe i jake struje kao i prateće opreme u industrijskim objektima, magacinskim prostorima, stambenim jedinicama, javnim ustanovama, poslovnim prostorima itd. Možemo da garantujemo da će na svaki Vaš zahtev odgovoriti kvalitetnom i efikasnom realizacijom. Za sve dodatne informacije budite slobodni i kontaktirajte ih.

Izvođenje elektroradova
Izvođenje elektroradova
Montaza osvetljenja
Led reflektori
Izvođenje elektroradova Kruševac
Izvođenje elektroradova Kruševac
Izvođenje elektroradova Kruševac

EMG-INŽENJERING

Zaječar

EMG-INŽENJERING iz Zaječara, agencija za projektovanje, izvođenje električnih instalacija, protiv požarnu zaštitu… Sa gospodinom Srećkom i njegovom ekipom veoma uspešno smo realizovali nekoliko ozbiljnih projekata. Sa naše strane velika preporuka za preduzeće EMG-INŽENJERING.

Kontakt: 019/420-838 ; 060/420-8380

RST MM

Kula

RST MM-Kula, ekipa mladih momaka i pre svega naših prijatelja koji su svoje iskustvo sticali u velikim sistemima kao sto su: MERKATOR-RODA, ITEREX, IDEA, LIDL i mnoštvo drugih industrijskih, javnih, poslovnih objekata… Ono što ih krasi je pre svega profesionalna i kvalitetna usluga u oblasti elektroinstalacija i prateće opreme. Svojom uslugom pokrivaju pre svega oblast Vojvodine, ali i ostale krajeve Srbije.

Kontakt: 066/852-5475 ; 064/203-9906

Scroll