Bakom - Prodaja i ugradnja led rasvete

Led osvetljenje za radionice

19. септембар 2022.

Led osvetljenje za radionice

Kada se pažljivo odabere i uskladi sa stvarnim potrebama prostora i delatnosti.

Može značajno pomoći da se poveća produktivnost, i da se posao nesmetano odvija. Zato je dobro osvetljenje u radionici ili pogonu proizvodnje, jedan od glavnih uslova za kvalitetno obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Ako ste u vašu radionicu postavili  led reflektore, i smatrate da ste na taj način rešili pitanje osvetljenja. Na žalost uradili ste jednu od najgorih stvari za vaš radni prostor.

Jednostavno, led reflektori nisu ni blizu dobro rešenje za osvetljenje radnih prostora, posebno ako su montirani na relativno malim visinama do 4-5 metara.

Kako da odaberete dobro led osvetljenje za radionice?

Nije potrebno puno da se mučite i razmišljate kakvo osvetljenje je najbolje za vašu radionicu.

Uspešno smo isporučili osvetljenje za jako puno prostora poput radionica i pogona proizvodnje iz najrazličitijih industrija. Tako da iz velikog iskustva i prakse, možemo sa sigurnošču tvrditi, da su led svetiljke ubedljivo najbolje rešenje za bilo koju vrstu radnog prostora.

LED rasveta za radionice

 

Olakšali smo Vam postupak za odabir led osvetljenja

Ako zaista želite da u vašoj radionici ili pogonu imate kvalitetno i pouzdano osvetljenje. Nikada lakše i sa utrošenim minutom vašeg vremena, možete doći do konkretnog predloga za osvetljenje.

U nastavku je jednostavan formular, u koji je potrebno da unesete dimenzije vaše radionice ili drugog radnog prostora, kao i da navedete koja tačno delatnost se obavlja u prostoriji.

Sa tih nekoliko podataka, uradićemo Vam besplatan proračun osvetljenja, sa kojim dobijate konkretan predlog koji tipi i kolika količina svetiljki je potrebna da bi se dobio nivo osvetljenja, koji će u potpunosti ispoštovati potrebe vašeg prostora i delatnosti koja se odvija u njemu.

    Dimenzije Prostora

     

     

    Scroll